2011-02-24

Salotos su vynuogėmis ir sūriu Bri

Pastaruoju metu pietums ar vakarienei mieliau renkuosi karštas salotas su mėsa ar žuvimi, ar įdomesnes salotas, nei kokį kepsnį. Šį kartą mano akį patraukė štai tokios salotos. Gaivios, lengvos ir saldokos. 

Salotos su vynuogėmis ir sūriu Bri

Reikės:
200 gr žaliųjų besėklių vynuogių
125 gr sūrio Bri
Jūsų mėgiamų salotų
100 gr graikinių riešutų
1 arbatinio šaukštelio medaus
5 valgomų šaukštų alyvuogių aliejaus
2 valgomų šauktų balto vyno acto
Druskos, pipirų

Vynuoges, salotų lapus pasmulkiname ir išdėliojame lėkštėjė. Sūrį Bri susmulkiname ir dedame ant salotų ir vynuogių. Apibarstome graikiniais riešutais. 
Medų, aliejų ir acta sumaišome. Dedame druskos, pipirų ir užpilame ant salotų. 

Šaltinis: www.iki.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą