![]() |
Bagetės su alyvuogėmis ir saulėje džiovintais pomidorais |
* 375 g miltų ( paprastų)
* 12 g šviežių mielių
* 8 g druskos
* 300 ml šilto vandens
Dviejuose valdomuose šilto vandens vandens ištirpiname šviežias mieles ir supilame likusį vandenį. Suberiame druską bei miltus ir mediniu šaukštu nepersistengiant išmaišome tešlą.
Dubeny su tešla uždengiame švariu rankšluosčiu ir pastatome šiltoje vietoje 1,5 val. iki tešla bent jau dvigubai pakils. Tešlai pakilus, daliname tešlą bent jau į dvi dalis, įminkome alyvuogių, saulėje džiovintų pomidorų ir suformuojame bagetę. Suformuotą bagetę dedame ant iš folijos suformuotų lovelių ir kepame iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.
Šaltinis: IRRI style
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą