2008-08-11

Šiuolaikinių technologijų amžius

Šiais laikais eilinis pilietis būtinai turi turėti bent vieną mobilų telefoną, kompiuterį, USB raktą, iPod (ar kažką panašaus) ir dar milijoną kitokių daikčiukų.
Šiandien rimtai susizgribau, kad naudojuosi trimis kompiuteriais: darbinis, namie, asmeninis nešiojamas kompiuteris.
Visuose po trupunėlį informacijos. Daugiausia išbarstyta siuvinėjimo schemos. Darbe, esant laisvai minutėlei naršai internete, susirandi schemų ir žinoma išsaugai esamame kompiuteryje. Namie vėl tas pats. Nešiojamame - kaip papuola. Ir ką jūs manot, supratau, kad visas mano ,,turtas" išmėtytas per tris kompus. Nutariau susidėti į vieną. Bet čia vėl titaniškas darbas. Kur kas padėta? Ką turiu tame kompe, o ko neturiu kitame? Tai čia tik kompiuteriai...

Kiekvienas save gerbianti siuvinėtoja (ar kitas tūlas pilietis) būtinai rašo blogą, turi savo internetinį foto puslapį, milijoną elektroninio pašto account'ų ir dar velniai žino ko savo ,,Favorites" skyrelyje.
Susivokiau, kad nuo tiek internetinių puslapių, kiek turiu aš, man tuoj viskas pradės painiotis. Šios dienos tiklas- vienas blog'ų puslapis, vienas e-mail, ir bent jau vienas puslapis, kuriame giruosi savo darbais.
Galų gale, kada atrasti laiko visą tai prižiūrėti ir atnaujinti :)
Kaip pagalvoji, kad anksčiau žmonės susitikdavo, kad perduoti žinias, pasikalbėti...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą