2011-03-29

Tortilija su vištiena

Kas dieną valgyti vištieną pabosta. Tai prisigalvoji žmogus variacijų.
Tortilija su vištiena
Reikės:
600 gr vištienos krūtinėlės be kaulo
2 arbatinių šaukštelių Provanso žolelių mišinio
1 valgomo šaukšto medaus
1 valgomo šaukto grūdėtųjų garstyčių
1/2 citrinos sulčių
Druskos, pipirų
Mėgiamų salotų
Pomidoro
Agurko
Šiek tiek paprikos
Tortilijų

Padažui reikės:
2 valgomų šaukštų majonezo
1 valgomo šaukšto grudėtųjų garstyčių
1 arbatinio šaukštelio medaus
1/2 citrinos sulčių
Druskos, pipirų

Vištieną supjaustome 2*2 cm kvadratėliais, užpilame sumaišytą marinatą ir paliekame marinuoti. Vištieną verkiame ant iešmukų ir kepame iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. 
Sukame tortiliją. Imame tortilijos lapą. Per vidurį tepame padažo, dedame salotas, pomidoro, agurko ir paprikos griežinėlių, vištienos gabalėlių ir apliejame padažu. Užlenkiame tortilijos apačią ir kraštus, kad gautume vokelį. Skanaus. 

Šaltinis: Knyga ,,Metai Beatos virtuvėje"

1 komentaras: